Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Σκιάθος: Ποιοτικό άλμα στις συγκοινωνίες με τη βοήθεια του Ομίλου Παπαδάκη

Μετά από δεκαετίες ελλιπούς συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της Σκιάθου, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας (σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Βολου και την ΑΚΤΗ ΙΚΕ) ανέλαβε τη μικροσυγκοινωνία του, ενίσχυσε αποφασιστικά το... νησί του Παπαδιαμάντη και η εικόνα έχει αλλάξει άρδην. Δρομολογήθηκαν νέα, σύγχρονα λεωφορεία, εκπαιδευμένο προσωπικό και η παροχή υπηρεσίας προσαρμόστηκε γύρω από τις πραγματικές ανάγκες του επιβατικού κοινού.



Φυσικά, από την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Όμιλος Παπαδάκη, ο οποίος πουλάει 6 στα 10 λεωφορεία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και πολλές φορές αναφέρεται σκωπτικά ως "εθνικός προμηθευτής λεωφορείων".



Στα πλαίσια της νέας προμήθειας, ο όμιλος έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:


Το όμορφο νησί της Σκιάθου, στα πλαίσια της ανανέωσης του στόλου ημιαστικών συγκοινωνιών του, είναι έτοιμο να παραλάβει από τον Όμιλο Παπαδάκη έξι υπερσύγχρονα λεωφορεία, ικανά να ανταποκριθούν σε όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου.

Τα οχήματα, όλα τεχνολογίας Euro 6, με δυνατότητα μεταφοράς ΑΜΕΑ, με ισχυρούς αλλά ταυτόχρονα φιλικούς κινητήρες προς το περιβάλλον αποτελούνται από 5 ημιαστικά λεωφορεία: 3 MAN Lion's City και 2 MAN R12 και ένα Mini Bus Mercedes-Benz Sprinter 416 XL 22+1 θέσεων.

Τα νέα οχήματα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση του μεταφορικού έργου για το νησί, το οποίο τα τελευταία χρόνια βιώνει γεωμετρική αύξηση των επισκέψεων από εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες του όμορφου και δημοφιλούς προορισμού των Βόρειων Σποράδων που - όπως κάθε ελληνική πόλη - οφείλει να επενδύει στην παροχή υψηλού επιπέδου αστικών και ημιαστικών μεταφορών για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ο Όμιλος Παπαδάκη, αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και με βαθιά γνώση στην διαδικασία πώλησης τέτοιων οχημάτων εύχεται μέσω της Διοίκησης του καλές και ευχάριστες διαδρομές με τα νέα οχήματα, ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και παραμένει έτοιμος για την εξυπηρέτηση και άλλων πόλεων σε αυτό τον τομέα- όπως έχει ήδη κάνει άλλωστε - ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες της χώρας μας να μετακινούνται με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα.



sakisgeorgiadis