Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Έξη νέα υπεραστικά λεωφορεία MAN LION'S COACH από την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Θα κυκλοφορούν από τη Δευτέρα 21/12/2019, στη γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας
Σε νέα αναβάθμιση του στόλου της προχώρησε η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., με την αγορά 6 καινούριων Υπεραστικών Λεωφορείων τύπου MAN LION'S COACH. Η εταιρεία αναφέρει σε ....
ανακοίνωσή της, ότι πρόκειται για την πρώτη παρτίδα μιας παραγγελίας 12 οχημάτων του ίδιου τύπου, το οποίο βραβεύτηκε ως "COACH OF THE YEAR 2020".


Προμηθεύτρια της συγκεκριμένης αγοράς, η ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Α.Ε.Β.Ε., η οποία αναφέρει σε μήνυμά της:

"Ο Όμιλος Παπαδάκη με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσε σήμερα στο ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τα πρώτα 6 από τα συνολικά 12 ολοκαίνουργια MAN Lion's Coach τα οποία προορίζονται για την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ανεβάζοντας έτσι ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο υπηρεσιών του ΚΤΕΛ της συμπρωτεύουσας! 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου κ. Κώσταντίνος Η. Παπαδάκης συναντήθηκε νωρίτερα με τον κ. Στέφανο Τσόλη, Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των δύο επιχειρήσεων. 

 Υπενθυμίζεται πως το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πρόσφατα παρέλαβε από τον Όμιλο Παπαδάκη ακόμα 25 οχήματα τόσο για το νέο έργο που ανέλαβε εντός του νόμου όσο και για γραμμές εκτός νόμου. Με την παράδοση των πρώτων 6 οχημάτων στον υπεύθυνο στόλου του ΚΤΕΛ κ. Στέλιο Κόνιαρη και τους οδηγούς του ΚΤΕΛ από τον ίδιο τον κ. Κωνσταντίνο Η. Παπαδάκη, ο Όμιλος δείχνει έμπρακτα την στήριξη του σε έναν δυναμικό και πρωτοπόρο οργανισμό που κινείται με όραμα και σχέδιο στην νέα εποχή των μεταφορών προς όφελος του επιβατικού κοινού.

 Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κ. Στέφανο Τσόλη και την Διοίκηση του για την συνεχή τους εμπιστοσύνη σε εμάς. Ευχόμαστε αυτά τα 12 λεωφορεία να είναι μόνο ένα μικρό μέρος της συνεργασίας μας με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, μιας συνεργασίας που διέπεται από εμπιστοσύνη και σεβασμό και και φυσικά να έχουν καλά και άνετα ταξίδια."


Περισσότερα:
https://www.facebook.com/ktelthes.gr/
https://www.facebook.com/papadakisbrossa
https://press.mantruckandbus.com/man-lions-coach-crowned-coach-of-the-year-2020/

sakisgeorgiadis