Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

3 βραβεία για τα VOLVO στα φετινά ETM AWARDS

Η Volvo Buses πήγε πολύ καλά στην κατάταξη των υποψηφίων, στην τελετή ψηφιακών βραβείων των αναγνωστών ETM στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.
Κέρδισε τα βραβεία: 
«Best Travel High Decker», 
«Best Intercity Bus» και 
«Best Electric Bus». 
Είναι το αποτέλεσμα της ....
24ης τελετής του εκδοτικού οίκου ETM, στην οποία 8.125 αναγνώστες από εμπορικά περιοδικά επαγγελματικών οχημάτων συμμετείχαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία,  λόγω της πανδημίας Covid-19.



Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Julian Hoffmann, επικεφαλής δοκιμών και τεχνολογίας στο ETM, αλλά παραδόθηκαν εκ των προτέρων στον Thomas Hartmann (φωτογραφία), Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volvo Buses Germany. "Αυτό το τριπλό βραβείο είναι μια μεγάλη τιμή και ένα σημαντικό σημάδι αναγνώρισης για τις υπηρεσίες μας και την ικανότητά μας να καινοτομούμε", δήλωσε ο Thomas Hartmann.

Οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν στην ψηφιακή εκδήλωση, όπου τα τουριστικά, τα υπεραστικά και τα ηλεκτρικά λεωφορεία της Volvo επιλέχθηκαν ως νικητές.

VOLVO 9900
VOLVO 9900

Το Volvo 9900 επιλέχθηκε ως «Best Travel High Decker», λόγω του ελκυστικού σχεδιασμού, της αεροδυναμικής εξοικονόμησης καυσίμου και του προτύπου ασφάλειας. Παρουσιάστηκε το 2018, το Volvo 9900 έχει επίσης ανακηρυχθεί Coach of the Year στην Ισπανία και την Ιρλανδία. Το μοντέλο έλαβε επίσης το βραβείο σχεδιασμού Red Dot Award, το βραβείο αειφορίας, το Grand Coach Award και ένα βραβείο για την καλύτερη ασφάλεια - το Safety Label Coach - στη διεθνή εκπομπή Busworld στις Βρυξέλλες πέρυσι.
VOLVO 8900


"Best Intercity Bus" ανακηρύχθηκε το Volvo 8900 λόγω του μεγάλου αριθμού διαφορετικών παραλλαγών, της ευελιξίας του και προσφέρει μέγιστη διαθεσιμότητα, αξιοπιστία, εύκολη συντήρηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
VOLVO 7900 E - VOLVO 700 EA

Ως νικητές αυτής της νέας κατηγορίας (το 2019), το «Beste Electric Bus» επιλέχθηκαν τα καθαρά και ήσυχα Volvo 7900 E και πλήρως ηλεκτρικά αρθρωτά Volvo 7900 EA. Το Volvo 7900 EA μπορεί να μεταφέρει έως και 150 επιβάτες. Ως πάροχος πλήρων υπηρεσιών, η Volvo Buses διευκολύνει τις ευρωπαϊκές πόλεις να εισάγουν ηλεκτρική τεχνολογία στον τομέα των λεωφορείων με ένα αρθρωτό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις πτυχές των προγραμματισμένων λειτουργιών.

sakisgeorgiadis