Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Καταστροφική φωτιά στη Στουτγκάρδη - Κάηκαν 20 λεωφορεία της SSB

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αμαξοστάσιο λεωφορείων, το βράδυ της Πέμπτης 30-9-2021, στη Γερμανική πόλη Στουτγκάρδη, καταστρέφοντας 20 ηλεκτρικά και υβριδικά λεωφορεία.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung , επικαλούμενη την.... αρχική ενημέρωση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής , δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με συμπτώματα από εισπνοή καπνού.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ GROUP "ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΤΕΛ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ)


Η φωτιά ξέσπασε σε μια αποθήκη που διαχειριζόταν η εταιρεία μεταφορών της πόλης, Stuttgarter Straßenbahnen (SSB), στο Gaisberg, στα ανατολικά της πόλης.

Η Stuttgarter Zeitung ανέφερε ότι ένας συναγερμός πυρκαγιάς ειδοποίησε την πυροσβεστική για τη φωτιά γύρω στις 8 το απόγευμα τοπική ώρα .




Σύμφωνα με την εφημερίδα, 210 πυροσβέστες μετέβησαν στο σημείο για να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά μέσα σε λίγες ώρες.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται. Κάποιες πληροφορίες ιδιωτών μιλούν για αυτοανάφλεξη ηλεκτρικού λεωφορείου, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα.




Η αστυνομία της Στουτγάρδης προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες. Η αστυνομία έκανε επίσης έκκληση να προσέλθουν τυχόν μάρτυρες.






Stuttgarter Straßenbahnen

sakisgeorgiadis