Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΟΑΣΘ : Στη NEXUS ο διαγωνισμός για ελεγκτές κομίστρου

Προσφορές υπέβαλλαν ηλεκτρονικά μέσω ΕΣΗΔΗΣ οι παρακάτω οικονομικοί φορείς: 

1. MEGA GUARD SERVICES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (αριθμ. προσφοράς 420588) 

2. Ενωση Εταιριών με την επωνυμία «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ -ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΟΕ» (αριθμ. προσφοράς 420273) 

3. ΜΟΥΝΤΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Διακριτικός Τίτλος «Nexus Facility ΙΚΕ» (αριθμ. προσφοράς 420527) 

Ελέγχθηκαν και κρίθηκαν πλήρη τα δικαιολογητικά συμμετοχής όλων των άνω συμμετεχόντων, τα οποία υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τους όρους και τις απαιτήσεις της Διακήρυξης 

Κρίθηκαν αποδεκτές και αξιολογήθηκαν οι τεχνικές προσφορές όλων των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τους όρους και τις απαιτήσεις της Διακήρυξης. 

Η Επιτροπή προχώρησε στον έλεγχο και την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών των συμμετεχόντων , που υποβλήθηκαν ως εξής : 

1. MEGA GUARD SERVICES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με μηνιαίο προσφερόμενο τίμημα ποσό 83.757,24 € χωρίς ΦΠΑ και συνολικό προσφερόμενο τίμημα 251.271,72€ , πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών για (3) μήνες. 

2. Ένωση Εταιριών με την επωνυμία «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ -ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΟΕ» με μηνιαίο προσφερόμενο τίμημα ποσό 91.080,00 € χωρίς ΦΠΑ και συνολικό προσφερόμενο τίμημα 273.240,00€, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών για (3) μήνες. 

3. ΜΟΥΝΤΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Διακριτικός Τίτλος «Nexus Facility ΙΚΕ» με μηνιαίο προσφερόμενο τίμημα ποσό 79.500,00 € χωρίς ΦΠΑ και συνολικό προσφερόμενο τίμημα 238.500,00 €, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών για (3) μήνες. 

Η Επιτροπή με βάση το κριτήριο ανάθεσης, που είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, χωρίς ΦΠΑ (καθαρή αξία), εισηγείται προς την αναθέτουσα να κηρυχθεί ως προσωρινός ανάδοχος της σύμβασης ο οικονομικός φορέας με την επωνυμία «ΜΟΥΝΤΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο «Nexus Facility ΙΚΕ»

sakisgeorgiadis