Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

10 μήνες φυλάκιση στον οδηγό του ΚΤΕΛ Λάρισας

Ο οδηγός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Στο Αυτόφωρο δικάστηκε οδηγός του ΚΤΕΛ Λάρισας, που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια 15 ετών. Κρίθηκε.... ένοχος και του επιβλήθηκε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Η 15χρονη, παρά το σοκ που υπέστη, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με τον πατέρα της. Κατέθεσε τα όσα έζησε στα χέρια του 51χρονου οδηγού, που μετέφερε μαθητές σε σχολείο χωριού της Λάρισας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν πήγανα κατέβω με τους συμμαθητές μου στη στάση του Λυκείου, μου είπε ο οδηγός να μείνω στο λεωφορείο και να κατέδω στην επόμενη στάση του Δημοτικού. Εγώ δέχτηκα και τότε εκείνος έκλεισε τις πόρτες και μου ζήτησε να με αγκαλιάσει. Όταν το έκανε, με φίλησε στο στόμα».

Η 15χρονη πήγε αμέσως στη λυκειάρχη του σχολείου κλαίγοντας και της περιέγραψε όσα έγιναν. Εκείνη ενημέρωσε τον πατέρα, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση κατά του οδηγού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 51χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Οι δικαστές όμως δεν πείστηκαν και τον καταδίκασαν σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και περιοριστικούς όρους την απαγόρευση μεταφοράς ανηλίκων και της εξόδου από τη χώρα.

sakisgeorgiadis