Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΟΣΥ: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Παραλαβής των 200 αστικών λεωφορείων CNG από την IIA

O Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αποφάσισε: 



Τη συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Λεωφορείων και Παρελκόμενων (ΕΠ-ΛΠ) για την υπ’ αριθμ. 2/2024 Σύμβαση (Α.Δ.Α.Μ.: 24SYMV014439354), μεταξύ της εταιρείας «Industria Italiana Autobus S.P.A.» και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η οποία αφορά στην προμήθεια διακοσίων (200) απλών αστικών λεωφορείων 12m συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) EURO VI, ως ακολούθως: 

1. Νίκογλου Ξενοφών, Διευθυντής Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ειδικών Έργων της Ο.ΣΥ. Α.Ε., ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Χανό Σωκράτη, Διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης Οχημάτων της Ο.Σ.Υ Α.Ε., 

2. Μπέκας Νικόλαος, Διευθυντής Αμαξοστασίου Άνω Λιοσίων της Ο.ΣΥ. Α.Ε., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Φαφούτη Κωνσταντίνο, Διευθυντή Αμαξοστασίου Αγίου Δημητρίου της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και 

3. Κουζής Ανάργυρος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Τσελίκη Ιωάννη, Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Έργο της Ανωτέρω Επιτροπής είναι η αξιολόγηση του πρότυπου λεωφορείου και η παραλαβή διακοσίων (200) απλών αστικών λεωφορείων 12m συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) EURO VI, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 των όρων της Ε.Σ.Υ. της υπ’ αριθμ. 2/2024 Σύμβασης (Α.Δ.Α.Μ.: 24SYMV014439354).

sakisgeorgiadis